Hvem er Sjørup Supply ?
Sjørup Supply er en lille virksomhed som havde sin spæde start i 1991 og kunne således fejre 25 års jubilæum i 2016.
Indehaveren Frank Sjørup har over 35 års erfaring indenfor kontor- og datatilbehørsbranchen - mange af årene i firmaet W. Rolf Pedersen A/S, som han nærmest betragter som sin lærerplads.

Fra at være en af de førende indenfor farvebånd og bonruller til især biblioteker, har det seneste årti givet kamp til stregen med bl.a. Kommune og SKI aftaler, som Sjørup Supply har valgt at stå udenfor.
Derfor koncentrere Sjørup Supply sig omkring de kunder der har vist deres trofasthed - mange igennem alle 25 år.
Frank Sjørup er trådt ind i sit tresindstyvende leveår, og mener at tiden er kommet til at drosle lidt ned.

For at tilgodese denne "udvikling", er udvalget af produkter reduceret til at passe til den nuværende kundekreds, idet der ikke mere arbejdes på at ekspandere.
Nye kunder er selvfølgelig altid velkomne, så længe det er muligt at al kommunikation og bestilling af varer foregår elektronisk.
Vi samarbejder med et par få leverandører, som alle forestår lager og levering - vi har altså ikke lager og tilbyder heller ikke afhentning.

Så takket være vores trofaste leverandører og lave omkostninger, fortsætter Sjørup Supply, idet der primært sates på:

BONRULLER Primært til biblioteker
MILJØLINE LASERTONERE  Vort "eget" mærke til miljørigtige produkter, herunder genfremstillede lasertonere fra danske MM.
ORIGINALE FORBRUGSSTOFFER  Til bl.a. Canon og HP inkjet og laserprintere.

Prispolitik
Med udgangspunkt i, at ingen kunde er for lille, søges at holde et prisniveau som primært tilgodeser mindre og mellemstore virksomheder.
Da servicen også er en vigtig faktor, der jo som bekendt koster, kan vi ikke holde et discount-prisniveau, men ofte er vi kun lidt dyrere end de få - og billigere end de fleste !

Datasikkerhedspolitik
Vi overholder selvfølgelig gældende GDPR regler, vores politik på dette område, finder du her:  Sjørup Supply GDPR Politik

Praktiske oplysninger
Sjørup Supply
Kobbelvænget 23 - DK-2700 Brønshøj
telefon 44 66 64 00
e-mail adresse: info@sjorup.dk


Sjørup Supply © 21. marts 2021